Cilt Bakımı
Vücut Bakımı
Kalıcı Makyaj
Kuaför Hizmetleri
Kaş Kirpik Şekillendirme
İğneli ve Jelli Epilasyon
Eximia
Protez Tırnak
Ozon
Corpo
Termoter
Lenfdrenaj

Kalıcı Makyaj Nedir ?
Kalıcı makyaj doğal pigmentleri cildin üzerine yerleştirme sanatıdır. Kalıcı makyaj boyaları tamamen doğal pigmentler ve bitki pigmentlerinin mükemmel bileşiminden elde edilir. Alerjik testlerden geçmiş PDA sağlık örgütü onaylı kesinlikle insan vücudunda yan etkisi olamayan doğal boyalardır. Kalıcı makyaj boyaları dermatolojik testten geçmiş boyalardır.  Steril ve tek kullanımlık iğnelerle kişiye özel olarak doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına zerk edilme işlemidir. Kalıcı makyaj uygulama işlemi tamamlandıktan sonra epidermis hücreleri ölür ve yenilenir. Kalıcı makyaj pigmentasyon etkisi yaklaşık olarak 3 ile 5 yıl boyunca görünürlüğünü korur. Doğal yolla zaman içinde deri tabakası kalıcı makyaj boyasını dışarı atar ve kalıcı makyaj bölgesinde boya zerrecikleri kalmaz.

Kalıcı Makyaj Nasıl Yapılır?
Çoğu kişi kalıcı makyaj uygulamasını hafif bir batma hissi olarak tarif eder. Kişinin ağrı duyarlılığı ve uygulayıcının el hafifliğine göre kalıcı makyaj uygulamaları farklılıklar gösterecek minimum bir rahatsızlık söz konusudur. Kalcı makyaj uygulanacak bölgede oluşabilecek acıyı en aza indirmek ve bölgeyi uyuşturmak için lokal anestezi uygulaması yapılır. İşlemin uzunluğu kişinin hassasiyetine, cilt nemine, yoğunluğuna, elastikiyetine ve cildin genel durumuna göre değişebilir. Ortalama süre 30 dakika ile 2 saat arasında değişir. Bir set mikro steril kalıcı makyaj iğnesi, kalıcı makyaj boyası renk karışımına batırılarak kişinin istekleri doğrultusunda cilde uygulanır. Profesyonel kalıcı makyaj boya rengi ve kalıcı makyaj iğneleri kullanılarak kalıcı makyaj makinesi vasıtasıyla cildin üst tabakasına zerk edilir. Dövme uygulamasının aksine, kalıcı makyaj boyası insan derisin bir kat altına  kaldırılarak renk uygulandığından, daha ağrısız gerçekleşir. Kalıcı makyaj uygulaması yaptığımız  kişi hemen gündelik  normal hayatına devam edebilir.

UYARI: Kalıcı makyaj uygulaması yaptırmayı düşünüyorsanız  profesyonel kalıcı makyaj uzmanı ve bu işin eğitimini almış T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Kalıcı Makyaj Sertifikası Ustalık Belgesi olan kişilere kalıcı makyaj uygulamanızı yaptırınız. Aksi takdirde yanlış bir kalıcı makyaj uygulamasını kimse yüzünde taşımak istemez.

 
Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım