Cilt Bakımı
Vücut Bakımı
Kalıcı Makyaj
Kuaför Hizmetleri
Kaş Kirpik Şekillendirme
İğneli ve Jelli Epilasyon
Eximia
Protez Tırnak
Ozon
Corpo
Termoter
Lenfdrenaj

EXİMİA kendine özgü geliştirdiği metod ile vücudun her bölgesine uygulanabilecek bir yöntemdir. Kavitasyonel ultrasound, elektroporasyon ve vakum sistemlerini birleştirerek üretilmiş kombine bir cihazdır.

İstenmeyen yağlardan kurtulmak adına tasarlanan EXİMİA; 
  • Bugüne kadar yapılan uygulamalardan sonuç alamayanlar 
  • Liposuction operasyonu yaptıramayanlar ya da yaptırmak istemeyenler 
  • Uzun süre diyet yapıp bölgesel yağlarından kurtulamayanlar için 
Mucize bir yöntemdir!
Kavitasyon + Elektroporasyon + Vakum Sistemi açılımındaki bu cihazla bir yandan bölgesel yağlarınızdan kurtulurken bir yandan da sıkılaşmanızı sağlar. Eximia kavitasyonel ultraporasyon ürettiği 33 Khz'lik ses dalgalarını özel bir başlık ile cilt altı yağ dokusuna yollanmaktadır. Yağ tabakasına ulaşan bu ses dalgaları yağ hücrelerinden geçerken hücreler içinde sıvı kabarcıklar oluşturur ve bu boşluklar arttıkça hücre duvarına baskı uygular. Hücre duvarını yırtar ve yağ hücresi özelliğini kaybeder. 
Tekrarlanan seanslarda o bölgedeki yağ hücresi sayısı gittikçe azalır ve incelme sağlanır! Eximia'nın aparatı olan vakum başlığı lenf dranaj fonksiyonu ile sıvılaşmış yağ hücrelerini lenf kolektörlerine yönlendirir ve vücuttan atılımını sağlar.Noter huzurunda 2 cm ile 12 cm arası incelme garantisi, hızlı yağ akımı, sıkılaşma ve selülit tedavisinde etkilirdir.
Patentli cihaz tasarımı ve metodu ile rakipsiz bir yöntemdir. Kavitasyon ve zayıflama cihazı olan Eximia, test aşaması boyunca elde edilen sıradışı sonuçlar ile güzellik dünyasının gerçek bir yeniliği olduğunu kanıtlamıştır.
                                                                                                                                                                                Sizde bir an önce bu mucize ile tanışın, zayıflayın...

 
Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım