Cilt Bakımı
Vücut Bakımı
Kalıcı Makyaj
Kuaför Hizmetleri
Kaş Kirpik Şekillendirme
İğneli ve Jelli Epilasyon
Eximia
Protez Tırnak
Ozon
Corpo
Termoter
Lenfdrenaj

CİLT BAKIMI İLE SORUNSUZ VE TEMİZ BİR CİLDE SAHİP OLUN... 


Cilt bakımı,cilt yüzeyinde biriken kirlerin, komedonların, ter ve yağ gibi vücudumuzun doğal salgısından dolayı oluşan ölü cilt tabakasının, derinlemesine temizlenmesi minik yağ bezelerin çıkarılması ve yüz masajı ile dolaşımın hızlanmasını sağlayan bir işlemdir.Yaklaşık 1.5 saat zaman alır.Düzenli olarak 1 ay aralıklarla yapılması gerekir. Normal,kuru,yağlı,olgun,koperozlu,hassas,akneli, lekeli,akne skarlı,milialı tüm cilt tiplerine uygun tedavi edici ürünler kullanılarak yapılmalıdır.

Cilt Bakımı Çeşitleri
Leke Tedavisi: Kimyasal peeling donuk ve cansız görünümlü cildi canlandırmak için uygulanan, cildin çeşitli katmanlarının kontrollü ve yüzeyel bir şekilde soyulmasına dayalı bir yöntemdir. Kimyasal peeling ayrıca ciltteki koyu renkli lekelerin tedavisi, yüzeyel kırışıklıkların, akne ve izlerinin giderilmesi için de kullanılır. Kimyasal peeling ile cildin temizliği, doğal rengi, dokusu ve pürüzsüzlüğü konusunda mükemmel gelişme sağlanabilir. Ayrıca cildi sıkılaştırarak yüzeysel çizgi ve kırışıklıkları da azaltır. Kimyasal peeling uygulaması sonucunda cildin üst kısmındaki hasarlı tabaka soyulur, hasar görmemiş canlı tabaka ortaya çıkar ve cilt daha sağlıklı, canlı, pürüssüz bir görünüm kazanır.
Akne Tedavisi: Akne diye tanımladığımız aslında deri altındaki kıl kökü ve yağ bezi ünitesinin iltihaplanmasıdır.Bu kitlelerin en yoğun olduğu yerler yüz alın burun çevresi çene etrafı ve sırttır.
Lifting Bakımı:  Cilt bizi dış etkenlere karşı koruyan doğal bir örtümüzdür. Aşırı stres gibi sebeplerden dış etkenlere karşı farklı tepkiler gösterir cildimiz kendisini yeniliyemezse parlaklığını, canlılığını kaybeder. yüz çizgileri derinleşir, cildimiz yorgun ve donuk bir hal alır .lifting bakımında amaç hücre yenilenmesini teşvik etmek cildin yaşlılık nedenlerine karşı koymaktır. Hücre savunmasını arttırmak, hücre yenilenmesini arttırmak, cildin kolejen yapısını ve elastini korumak ve canlandırmak, kırışıklıkları görünür şekilde azaltmak, cildin gerginlik ve esnekliğini arttırmak, cilde canlılık sağlamaktır.

 
Web Tasarım ve Programlama : Webkent Yazılım